Toimitusehdot

Yleistä
Nousiaisten Mainos Ommel tmi, Y-tunnus 1455244-7, Valpperintie 287 B, 21310 Vahto,
myy tuotteita yrityksille, yhdistyksille, erilaisille ryhmille ja täysi-ikäisille yksityisille henkilöille EU-alueella. Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.2.2019 alkaen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muutoksiin tarvittaessa.

Hinnat
Verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin tarvittaessa.

Toimituskulut
Tilauksiin lisätään toimituskulut. Ne määräytyvät lähetyksen painon sekä toimitustavan mukaan. Pidätämme oikeuden toimitushintojen muutoksiin tarvittaessa.

Maksaminen ja maksutavat
Maksaminen suoritetaan jollakin verkkokaupassa annetulla maksutapavaihtoehdolla.
Pidätämme oikeuden maksutapojen muutoksiin tarvittaessa.

Tilaus ja maksutavat
Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy myös käytetty maksutapa. Jos olet valinnut ennakkolaskun, saat sähköisen laskun sähköpostiisi. Muistathan antaa tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi!

Toimitustapa
Tuotteiden kohdalla on ilmoitettu niiden toimitustapa. Valitse se ostoskorissa kun vahvistat tilaustasi. Huomioi, että posti säilyttää nykyään lähetyksiä vain 7 arkipäivää siitä kun saapumisilmoitus on toimitettu vastaanottajalle ! Tämän jälkeen lähetys toimitetaan takaisin lähettäjälle. Emme vastaa tilauksen uudelleenlähettämisen kuluista.

Toimitusaika
Toimitusaikamme tilauksille on normaalisti 3-18 päivää. Mikäli toimitus venyy tuotteen poikkeavan saatavuuden tai tuotteen merkkauksessa esiintyvän ruuhkan takia pidemmäksi, ilmoitamme siitä asiakkaalle sähköpostilla, tekstiviestillä tai puhelulla.

Peruutusoikeus ja palautushedot
Jos olet kuluttaja sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille sähköpostitse viimeistään 14 päivän kuluttua tilauksesi saapumisesta. HUOM! Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalle tilauksesta yksilöidyllä tuotteella ei ole palautusoikeutta, muutoin kuin jos se on viallinen. Viallisella tuotteella on normaali 14 vrk:n palautusoikeus. (Kuluttajansuojalaki 6.luku, 16) Yksilöidyllä tuotteella tarkoitetaan esim. nimikointia tai muuta asiakkaan omaa tekstiä tai asiakkaan oman logon tms. kuvan käyttöä.
Huomioithan että noutamatta jätetty lähetys ei ole sama kuin peruutettu tilaus!
Palautettavien tuotteiden on oltava myyntikuntoisia eli tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa, mahdollisten tuotelappujen yms kiinni, käyttämättömiä.
Lähetä palautus asiakaspalautuksena (tarvittaessa annamme sopimusnumeromme).

Palautusosoitteemme
Mainos Ommel
Valpperintie 287 B
21310 Vahto

Vaihto-oikeus
Tilaamassasi tuotteessa on vaihto-oikeus, tässä tilanteessa me maksamme tuotteen palautuksesta johtuvat toimituskulut ja asiakas maksaa vaihdettavan tuotteen toimituskulut.
Vaihdettavien tuotteiden palautusosoite on sama kuin yllä.

Vastuunrajoitus
Nousiaisten Mainos Ommel tmi ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajanasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.