Doggy Design


Doggy Design -rotukuvat ovat omaa tuotantoamme. Ne muokataan valokuvista brodeeratuiksi ja painetuiksi kuviksi. Valmistamme tällä hetkellä lähinnä tyyliteltyjä, pelkistettyjä grafiikkamaisia rotukuvia tai yksivärisiä piirrosmaisia kuvia. Mahtavaa valokuvamateriaalia saamme aktiivisilta koiraharrastajilta kautta koko lajikirjon. Teemme myös yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa, päämääränämme tarjota koiraharrastajille mahdollisimman mieluisia rotutekstiilejä ja muita tuotteita.

Doggy Design -kuvista on tarjolla kahta standardikokoa; pieni n. 9 cm korkea ja iso n.18 cm korkea. (kangasmerkeissä ison korkeus on noin 15cm). Koot vaihtelevat hieman merkin ja mallin mukaan.
Tiedustella voi muitakin kokoja. Valikoimissa olevien kuvien kokoja pystyy muuntelemaan tarpeen vaatiessa, myös tekstien lisääminen/poistaminen onnistuu.

Doggy Design kuvabrodeerauksia ja -painatuksia voi tilata verkkokaupassamme oleviin tuotteiisiin.
.
Verkkokaupan kautta perustilaus sujuu näin: valitse ostoskoriin ensin tuote, johon brodeerauksen ja/tai painatuksen haluat. Käy seuraavaksi ostamassa haluamasi Doggy Design- malli ja siirry kassalle. Ostoksen "Lisätietoja" -kohdassa voit antaa lisätietoja ja esittää toiveita esim. kuvan sijainnin, tekstin poiston tai lisäyksen suhteen. Suuremmissa erissä (esim. yhdistystuotteet), ota yhteyttä sähköpostitse, kerro tarpeesi ja pyydä tarjous!

Kuvien kopiointi ehdottomasti kielletty!