« Takaisin

Pro treenitaskut, musta tereTreenitaskut on alun perin suunniteltu kesän kuumuuteen, silloin kun kaikki vaatetus tuntuu olevan liikaa. Taskut sopivat myös mainiosti ympärivuotiseen käyttöön, niin treeneihin, kisakentille kuin lenkillekin.
Monikäyttöiset ja näppärät taskut, joihin mahtuu monenlaista tavaraa mukaan.
Materiaalina ruotsalainen korkealuokkainen F.O.V High-tech fabrics mikrokangas, joka on kevyt käyttää, mutta kestää silti kovemmankin menon. Hengittävä materiaali, jossa on vettähylkivä pinta.

Väri musta / musta tere

Koot ovat valmiin treenitaskun mittoja suorana ( väljyysvaraa kannattaa LANTIOLLE ottaa noin 10 cm).

Kaikkiin verkkokaupan tuotteisiin on lisähintaan saatavilla brodeeraus ja/tai painatus. Aiheeksi voi valita jonkin valmiista Doggy Design -rotukuvistamme, teemme myös tilaustöitä asiakkaan omista logoista ja kuvista. Tähän tuotteeseen soveltuu sekä brodeeraus että painatus.

Doggy Design- valikoimissa olevien kuvien kokoja pystyy muuntelemaan tarpeen vaatiessa, myös tekstejä voi lisätä tai poistaa. Perusvalikoimaan on annettu kahta standardikokoa; pieni noin 9 cm korkea ja iso 15-18 cm korkea (kangasmerkki n. 15 cm, brodeeraus suoraan tuotteeseen n. 18 cm). Koot vaihtelevat merkin ja mallin mukaan.

Verkkokaupan kautta perustilaus sujuu näin: valitse ostoskoriin ensin tuote, johon brodeerauksen ja/tai painatuksen haluat. Käy seuraavaksi ostamassa haluamasi Doggy Design- malli ja siirry kassalle. Ostoksen "Lisätietoja" -kohdassa voit antaa lisätietoja ja esittää toiveita esim. tekstin poiston tai lisäyksen suhteen. Suuremmissa erissä, esim. yhdistystuotteet, ota yhteyttä sähköpostitse, kerro tarpeesi ja pyydä tarjous!

Hinta alk.37.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
XXS=94cn37.90 € Tilattavissa
XS=100cm37.90 € Tilattavissa
S=107 cm37.90 € Tilattavissa
M=114 cm37.90 € Tilattavissa
L=121cm37.90 € Tilattavissa
XL=128cm37.90 € Tilattavissa
XXL=135cm37.90 € Tilattavissa