TOIMITUSEHDOT


Yleistä
Nousiaisten Mainos Ommel tmi, Y-tunnus 1455244-7, Valpperintie 287 B, 21310 Vahto,
myy tuotteita yrityksille, yhdistyksille, erilaisille ryhmille ja täysi-ikäisille yksityisille henkilöille EU-alueella. Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.2.2019 alkaen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muutoksiin tarvittaessa.

Hinnat
Verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin tarvittaessa.

Toimituskulut
Tilauksiin lisätään toimituskulut. Ne määräytyvät lähetyksen painon sekä toimitustavan mukaan. Pidätämme oikeuden toimitushintojen muutoksiin tarvittaessa.

Maksaminen ja maksutavat
Maksaminen suoritetaan jollakin verkkokaupassa annetulla maksutapavaihtoehdolla.Pidätämme oikeuden maksutapojen muutoksiin tarvittaessa.

Tilaus ja tietoa maksamisesta
Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy myös käytetty maksutapa. Jos olet valinnut ennakkolaskun, saat sähköisen laskun sähköpostiisi. Muistathan antaa tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi!

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa.
Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Kun verkkokauppa käyttää Paytrailin maksupalvelua löydät heidän sivuiltaan palvelun kuvauksen esimerkiksi toimitusehdoista.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, Mastercard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.
Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.
Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla. Pivon käyttöehdot
MobilePay Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn ehdot
Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)
Apple Pay
Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.
Apple Payn käyttöehdot

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf) Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf) Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf) Lue lisää: walley.fi
Jousto

Jousto-tuoteseloste (.pdf) Lue lisää: jousto.com
OP Lasku
OP Laskun luottosopimuksen ehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kuluttajalle (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)
Lue lisää: op.fi

Toimitustapa

Tuotteiden kohdalla on ilmoitettu niiden toimitustapa. Valitse se ostoskorissa kun vahvistat tilaustasi. Huomioi, että posti säilyttää nykyään lähetyksiä vain 7 arkipäivää siitä kun saapumisilmoitus on toimitettu vastaanottajalle ! Tämän jälkeen lähetys toimitetaan takaisin lähettäjälle. Emme vastaa tilauksen uudelleenlähettämisen kuluista.

Toimitusaika
Toimitusaikamme tilauksille on normaalisti 3-20 päivää. Mikäli toimitus venyy tuotteen poikkeavan saatavuuden tai tuotteen merkkauksessa esiintyvän ruuhkan takia pidemmäksi, ilmoitamme siitä asiakkaalle sähköpostilla, tekstiviestillä tai puhelulla.

Peruutusoikeus ja palautushedot
Jos olet kuluttaja sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille sähköpostitse viimeistään 14 päivän kuluttua tilauksesi saapumisesta. HUOM! Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalle tilauksesta yksilöidyllä tuotteella ei ole palautusoikeutta, muutoin kuin jos se on viallinen. Viallisella tuotteella on normaali 14 vrk:n palautusoikeus. (Kuluttajansuojalaki 6.luku, 16) Yksilöidyllä tuotteella tarkoitetaan esim. nimikointia tai muuta asiakkaan omaa tekstiä tai asiakkaan oman logon tms. kuvan käyttöä.
Huomioithan että noutamatta jätetty lähetys ei ole sama kuin peruutettu tilaus!
Palautettavien tuotteiden on oltava myyntikuntoisia eli tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa, mahdollisten tuotelappujen yms kiinni, käyttämättömiä.
Lähetä palautus asiakaspalautuksena (tarvittaessa annamme sopimusnumeromme).

Palautusosoitteemme
Mainos Ommel
Valpperintie 287 B
21310 Vahto

Vaihto-oikeus
Tilaamassasi tuotteessa on vaihto-oikeus, tässä tilanteessa me maksamme tuotteen palautuksesta johtuvat toimituskulut ja asiakas maksaa vaihdettavan tuotteen toimituskulut.
Vaihdettavien tuotteiden palautusosoite on sama kuin yllä.

Vastuunrajoitus
Nousiaisten Mainos Ommel tmi ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajanasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.