TUOTTEET

Tarjoamme useiden valmistajien laadukkaita tekstiilejä sekä myös muita tuotteita asiakkaan omilla logoilla tai meidän omilla Doggy Design rotukuvilla. Alla linkkejä tarjontaamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta sivuilla olevien linkkien kautta tai sivuillamme olevalla yhteydenottolomakkeella.  Voit lähettää meille myös sähköpostia osoitteeseen mainosommel@mainosommel.com

Alla olevasta linkistä pääset sivustolle, jolta löytyy useiden eri valmistajien tekstiilejä ym tuotteita. Voit pyytää tarjousta siirtämällä haluamasi tuotteet tarjouskoriin, laittamalla yhteystietosi ja lähettämällä tarjouspyynnön.

https://mainosommel.skypro.fi/

Alla olevan linkin kautta löydät suositut
James & Nicholsonin tekstiilit työhön, harrastamiseen ja vapaa-aikaan.

Annamme mielellämme sinulle hintatarjouksen haluamistasi tuotteista

https://www.daiber.de/en/

Alla olevan linkin takaa löydät Storm Textilin laadukkaat paidat ja colleget ym. Tuotteiden valmistuksessa tärkeää ovat kestävyys, ajattomuus ja ympäristöystävällisyys.

Pyydä tarjous sinua kiinnostavista tuotteista.

https://www.stormtextil.dk/en

Alla olevan linkin takaa löydät tyylikkäät ja laadukkaat South Westin tekstiilit, Smilan työvaatemalliston ja paljon muuta.

Voit lähettää meille tarjouspyynnön sinua
kiinnostavista tuotteista.

https://www.bastadgruppen.com/fi/

HALFAR on laadukkaiden mainoslaukkujen asiantuntija, ollut sitä jo 30 vuoden ajan. Laaja, yli 200 tuotteen mallisto uusiutuu useamman kerran vuodessa, löydät aina jotain uutta ja ajankohtaista. Niin tuotteissa kuin yrityksen toiminnassakin näkyy vastuu ympäristöstä.

Tutustu Halfar-laukkujen laajaan valikoimaan alla olevasta linkistä.

https://en.halfar.com/